Stikkende smerte i underlivet vondt i magen etterx

stikkende smerte i underlivet vondt i magen etterx

Jeg har i en lengre periode hatt så mye vondt i livmor. De varierer mellom å være stikkende, sviende og murrende smerter. men hos meg vet de enda ikke hva problemet er (etter x-antall blodprøver, legetimer og ultralyd). Med underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner (se Ved sterke eller langvarige smerter i underlivet bør du søke lege Verkende, trykkende; Stikkende ; Skjærende; Annet Uregelmessig menstruasjon; Blødning etter overgangsalderen; Kvalm; Kaster opp; Svie / smerter ved. Konstant smerte. Dette er ikke noe som er begrenset til kun én dag i noen timer. Smerte på venstre side av magen som vedvarer eller oppstår rett etter at du har.

Videos

Smerter i underlivet og vulvodyni Smerter nederst i magen kan også skyldes en tarmsykdom eller en rygglidelse. Sammenvoksninger kan man få etter operasjoner i underlivet eller etter betennelser. Jeg har veldig vondt i magen, høyre side ved navlen. .. Sv: Stikkende smerter i rygg og høyre arm Sv: Stikkende smerter i rygg og høyre. Men jeg har endel vondt i magen (mensstruasjonslignende smerter + stikkinger og strålinger). Etter jeg har spist, blir magen smertefull og oppblåst. Jeg er i uke 10 og har hatt masse verkende og stikkende smerter både. Konstant smerte. Dette er ikke noe som er begrenset til kun én dag i noen timer. Smerte på venstre side av magen som vedvarer eller oppstår rett etter at du har.

Stikkende smerte i underlivet vondt i magen etterx - Hammerfest swingers

Da blir det nok assistert befruktning for oss til høsten. Forstyrrelser i menstruasjonssyklusen er noe de fleste opplever før eller senere og er som regel helt ufarlig. Posted April 12,

0 réponses à “Stikkende smerte i underlivet vondt i magen etterx

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *