Lene anton pupper carolinecf

Du kan aldri mer gå uten bh, kun om natten, fordi ditt naturlige bryst er laget til å bære en mye mindre pupp og når du da presser inn proteser som strekker. Jeg hadde sett for meg at det var som at en bil hadde kjørt over puppene mine, at jeg kom til å ligge og hylgråte den første uken og at jeg omtrent ville dø haha. I det siste er det mange av dere som har kommentert puppene mine - både her og på Instagram. Det virker som at for mange . Postet av: Lena. Hva synes dine.

Lene anton pupper carolinecf - Kragerø pene

Hvilken dato opererte du? Ylva Cerine: Jeg har runde proteser, knulle bilder skjeden kirurgen som opererte meg heter Marthe :- Er helt greit fornøyd med veiledningen, ikke for dårlig men den kunne også vært mye bedre! Hvilken foundation bruker du? Postet av: Charlotte W. Det skjer liksom alltid noe på denne dagen, og det gjorde det selvfølgelig i år også. Det er så flott at du har begynt å blogge igjen!

Lene anton pupper carolinecf - Svelvik sprut

Jeg er jo kvinne snym konstant en katt når det kommer til regn, jeg haaater det - og holder meg helst inne når det bøtter ned ute. PUBLISHED : Thu, 10 Nov GMT 11 COMMENTS. Nedenfor kan dere se et par bilder jeg tok, og så legger jeg også ved noen filmer jeg tok av Justin Men likevel var det faktisk litt deilig at det regnet på konserten!

0 réponses à “Lene anton pupper carolinecf

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *