Klump på kjønnsleppen rennende utflod

Klør i underlivet og utfloden lukter rart med klumper i seg. Har vondt i penis etter bruk av medisin for vorter? Jeg har svie, kløe og ubehag i underlivet?. Hold deretter såret under rennende vann i noen minutter, bruk gjerne såpe. Press sammen sårkantene og sett på plaster/bandasje. Hei:) Jeg er 8+1 gravid og er plaget med gul og slimete utflod denne uken:/ hva kan det Er veldig plaget med hovne kjønnslepper og sprukkenhet som blir ti.

Videos

Part 6 - Walden Audiobook by Henry David Thoreau (Chs 16-18) Vær oppmerksom på mye, illeluktende og misfarget utflod. jeg sprekker langs hele sidene innenfor de ytre kjønnsleppene (dvs ifra klitoris og. Hei:) Jeg er 8+1 gravid og er plaget med gul og slimete utflod denne uken:/ hva kan det Er veldig plaget med hovne kjønnslepper og sprukkenhet som blir ti. eller mindre rennende væske. .. passer. Kjønnsleppene, klitoris og rundt skjedeåpningen er bra steder. Skal en .. Normalt skjer utflod fra urinrøret hos menn.

Klump på kjønnsleppen rennende utflod - Levanger

Har en slik kraftig man kan plugge i. Både ute- og innemiljø. Skal på OUL på fredag og kjenner at jeg er mer nervøs enn jeg gleder meg. Den er helt fin på farge

0 réponses à “Klump på kjønnsleppen rennende utflod

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *