Fetisj forum spoofingrsk

Hei. Jeg er en mann på 24 som trenger tips og råd fra dere damer. Det har seg slik at jeg har en fetisj, en ganske uvanlig en, som jeg oppdaget. Gaysir er Norges største og beste møteplass for homofile, bifile, transpersoner og andre skeive. Samme som deg, hvis det kan kalles en fetisj. Damer som har sex med seg selv/ andre damer er fantastisk vakkert. Litt usikker på om jeg vil.

Videos

SuperBad-Dick Drawings

Fetisj forum spoofingrsk - Moelv

Jeg er sammen med en med denne fetisjen. Hadde jeg vært sammen lassaron normal utflod en som absolutt ikke fant seg i med min fetish hadde det nok ikke gått i lengden. Dette tror jeg at jeg får poste som anonym, da ett par-tre kompiser vil mobbe meg for evig. Det er ikke langt unna bleie det monsterbindet man må ha på seg da. Endret August 17, av Haribo Ja, de tenner rett og slett på amputasjoner. Jeg begynner å tvile på bilder avrge kjenterske personer den rette for meg i det hele tatt finnes, og har smått begynt å akseptere at jeg må leve singel resten av livet.

Fetisj forum spoofingrsk - Sandefjord

Har du absolutt ingenting som gjør at du tenner ekstra mye? Av fetisjer i betydningen "gjenstand eller kroppsdel som tenner meg", så er min fetisj for jentehender den helt klart største.

0 réponses à “Fetisj forum spoofingrsk

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *